Guess That BTS Member: Can You Tell Who Is In These 20 Photos?

Try to identify BTS by their noses, ears, accessories, and more!

It’s time to test your memory in a fun game of “Guess That BTS Member”! If you can identify who is in each of these zoomed-in photos, you’re a true ARMY. If you can’t, you’re still a true ARMY. It’s a win-win situation, so why not give it a shot?

1. Whose neck?

Question:

 Answer:  Jimin

2. Whose uniform?

Question:

Answer: Jin

3. Whose shoes?

Question:

Answer: Jungkook

4. Whose outfit?

Question:

Answer: RM

5. Whose costume?

Question:

Answer: V

6. Whose knees?

Question:

Answer: Suga

7. Whose nose?

Question:

Answer: J-Hope

8. Whose abs?

Question:

Answer: Jin

9. Whose earring?

Question:

Answer: V

10. Whose ear piece?

Question:

Answer: RM

11. Whose hair?

Question:

Answer: Suga

12. Whose leg?

Question:

Answer: Jimin

13. Whose jacket?

Question:

Answer: Suga

14. Whose smile?

Question:

Answer: Jimin

15. Whose chest?

Question:

Answer: Jin

16. Whose hand?

Question:

Answer: RM

17. Whose fingers?

Question:

Answer: Jimin

18. Whose shirt?

Question:

Answer: Jungkook

19. Whose ear?

Question:

Answer: J-Hope

20. Whose eye?

Question:

Answer:

Want more? Try out this guessing game!

Can You Identify These Idols Just By Looking At Their Eyes, Nose, And Lips?

. . .